Usein kysytyt kysymykset

Lipunmyynnin aukioloajat ja maksuvälineet?

Lipunmyyntimme on auki ma – pe klo 12 – 17 sekä tunti ennen tilaisuuksia. Joissakin tapahtumissa ovelta juuri ennen tilaisuutta myydyissä lipuissa on kalliimpi hinta. Kesäaikaan kesä-elokuussa olemme avoinna klo 12 – 16.

Maksuvälineinä käyvät käteinen ja maksukortit. Lisäksi meillä käy Smartum-, Virike- ja Tykysetelit sekä -kortit, Eazybreak sekä ePassi, jossa toivomme teidän käyttävän mobiilisovellusta.

Nettisivulta ticket.raahe.fi voi lippuja ostaa sähköisesti. Elokuvalippuja emme valitettavasti myy netissä.

Emme varaa lippuja tapahtumiin. Tarvittaessa lähetämme liput postitse laskun kera tai ne voi ostaa netin kautta sähköisesti. Isot ryhmävaraukset yrityksille ja yhdistyksille onnistuvat. Varauskäytäntömme muuttui helmikuussa 2019, koska lippuja jäi lunastamatta ja se ei ole reilua tapahtumia järjestäviä tahoja kohtaan.

Pukeutuminen tilaisuuksissa?

Tapahtumatalossa ei ole pukeutumiskoodia. Klassisen musiikin konserteissa osa yleisöstä suosii hieman muodollisempaa asua, mutta normaalit siistit vaatteet sopivat niihinkin tilaisuuksiin hyvin. Tärkeintä on, että yleisö tuntee olonsa kotoisaksi.

Kutsuvierastilaisuuksissa järjestävä taho voi esittää omia toiveitaan pukeutumiskoodiksi.

Valokuvaaminen tilaisuuksissa?

Valokuvaaminen ja tilaisuuksien muu tallentaminen vaatii aina luvan. Salamavalon ja jalustan käyttö on kielletty, ellei tilaisuuden järjestäjä ole antanut lupaa tilaamalleen ammattikuvaajalle.

Kuka päättää ohjelmistosta?

Raahesali on esiintyjien varattavissa oleva tila. Talo ei siis pääsääntöisesti tilaa esiintyjiä eikä maksa heidän palkkioitaan, vaan vierailevat esiintyjät tulevat normaalisti omalla riskillään ja ohjelmatoimistojen kautta.

Meille voi esittää toiveita ja välitämme ne artisteille/esiintyjille. Helpoiten tämä käy sähköpostitse, tapahtumatalo [at] raahe.fi. Pyrimme kontaktoimaan toivottuja esiintyjiä, mutta he päättävät itse kiertueistaan.

Raahen kaupungin kulttuuripalvelut järjestää määrärahojensa puitteissa tilaisuuksia, joilla usein täydennetään kaupallisten toimijoiden tarjontaa. Näitä toiveita voi esittää suoraan kulttuuritoimelle, kulttuuri [at] raahe.fi.

Pysäköinti

Takapihallamme on runsaasti maksutonta paikoitustilaa.

Naulakkopalvelut

Tapahtumiemme naulakkopalveluista vastaa Raahen Nuorisokuoro.

Miten erityisryhmät on huomioitu?

Tapahtumatalo Raahe pyrkii hyvään saavutettavuuteen ja esteettömyyteen. Induktiosilmukka on Raahesalissa kolmella viimeisellä rivillä. Pyörätuolipaikkoja on 4 kpl salin takaosassa ja suurimpaan osaan tapahtumista on järjestäjästä riippuen avustajalla ilmainen sisäänpääsy. Kulttuuripalveluitten järjestämiin tapahtumiin aina.

Voinko varata tilan omaan tapahtumaan?

Tapahtumatalossa järjestetään silloin tällöin myös yksityistilaisuuksia. Voit kysyä toimistostamme sopivia tiloja esim. juhliin ja kokouksiin. Käydään yhdessä läpi toiveesi ja tehdään onnistunut tilaisuus.