Raahesalin lämpiö

Näyttelyt

Raahesalin lämpiössä nähdään taidetta, käsityöläisten osaamista ja keräilijöiden aarteita. 

Lämpiössä on seinätilaa ja isot lasivitriinit, joita voi hyödyntää joko yhdessä tai erikseen. 

Vuodelle 2020 ei ole enää vapaita aikoja. 
Vuoden 2021 hakemukset voi toimittaa 31.5.2020 mennessä kulttuuripalveluihin (Kirkkokatu 28, 2. krs).

Lisätietoja: kulttuuri [at] raahe.fi ja 044 439 3332.

Raahesalin lämpiö on avoinna ma – pe 8 – 17, la – su suljettu.
Kesällä 1.6. – 31.8. ma – pe 8 – 16, la – su suljettu.
Taiteiden yönä 14.8. klo 12-21


 

miiluhannakuva1.jpg

Elokuu 

Hanna Nors-Kramsu
Maalauksia - 
"HAVAINTOJA"

"Olen syntynyt Turussa, mutta nyt asustelen perheeni kanssa Raahessa, jossa lähdin toteuttamaan pitkäaikaista haavettani, opiskella taideaineita, Lybecker-opiston kuva- ja mediataiteen perustutkinto linjalla. Valmistuin kuva-artesaaniksi keväällä 2019.

Haluan tehdä tulevasta yksityisnäyttelystäni, debyytistäni, laajan ja esittävän visuaalisen kokemuksen, tuoden esille kattavan kokoelman tekemiäni teoksia ja esitellen monipuolisesti teoksiani ja kehittymistäni luovuuden parissa kuva-artesaanina. Aikaisemmin teoksiani on ollut esillä ryhmä-näyttelyissä täällä Raahessa ja Pyhäjoella.

Opiskeluni jälkeen olen aloittanut oman taideyritykseni Nors-Art ja päässyt jatkamaan taiteen parissa kokopäiväisesti. Taiteilijayrittäjänä haastan itseäni ja luovuuttani uuden oppimiseen ja vanhojen taitojen syventämiseen. Maalaustaide muodostui minulle omimmaksi ja tärkeimmäksi ilmaisun muodoksi ja sen parissa olen jatkanut ja kehittänyt itseäni. Maalaan pääosin akryyleillä, gouacheilla ja akvarelleillä. Akryyliteokseni maalaan kankaalle ja metallille.

Näyttelyn teokset ovat monipuolisia ja erilaisia koska haluan tutkia ja kokeilla taiteen ilmaisun muotoja rohkeasti ja ennakkoluulottomasti. Inspiraation löydän itsestäni, henkilökohtaisista tärkeistä asioista elämässäni ja havainnoimistani asioista ja tapahtumista ympärilläni. Maalaustyylini on esittävä, voimakas ja yksityiskohtainen. Pidän myös abstraktin ja esittävän taiteen yhdistämisestä.

Toivon että teokseni saavat ihmiset pysähtymään ja havaitsemaan kauneuden ympärillämme ja inspiroitumaan itsekin."

Taiteilijatapaaminen Taiteiden yössä klo 19-21, tervetuloa!