Avustukset

Kulttuuriavustukset 2020

Tulevaisuuslautakunta julistaa raahelaisten kulttuuriyhdistysten toiminta-avustukset haettaviksi.

Yleisavustuksilla tuetaan raahelaisia kulttuuriyhdistyksiä ja luodaan edellytyksiä raahelaiselle kulttuuritoiminnalle. Ohjeet ja hakulomake löytyvät sivun alareunasta. 

HUOM! Kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluiden avustushakemusten toimittaminen koronaviruksen torjuntaan tähtäävien toimenpiteiden ollessa voimassa:

 

Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotoiminnan yleisavustushakemukset on toimitettava perjantaina 20.3.2020 klo 15 mennessä Tapahtumatalo Raaheen, Kirkkokatu 28 (2. krs), 92100 Raahe. Hakemukset voi poikkeuksellisesti toimittaa myös sähköpostin liitteenä osoitteeseen tapahtumatalo [at] raahe.fi tai merja.hammar [at] raahe.fi. Jos haluat toimittaa hakemuksen paperisena, tuo kuori Tapahtumatalo Raahen postilaatikkoon. Postilaatikon löydät Tapahtumatalo Raahen parkkipaikan puolelta, Raahesalin huolto-ovien vierestä.

Hakemusta täydentäviä liitteitä voi tarvittaessa toimittaa myöhemmin. Toimintakertomuksen ja tilikertomuksen voi tarvittaessa poikkeuksellisesti toimittaa ilman yhdistyksen vuosikokouksen hyväksyntää.

Vuonna 2019 myönnetyt avustukset:

Tulevaisuuslautakunta on kokouksessaan 10.4.2019 myöntänyt raahelaisten kulttuuriyhdistysten toiminta-avustukset (32.000 €) seuraavasti: 

Brahe Classica 8.500 €
Harmonikka- ja lauluyhtye Raahe 500 €
Impin Ystävät 1.200 €
Kamarikuoro Vox Maris 900 €
Pattijoen nuorisoseura/Teatteriryhmä Hoplaa 900 €
Raahen Kameraseura  900 €
Raahen Laulu 900 €
Raahen Laulutoverit 1.000 €
Raahen Mieslaulajat 900 €
Raahen Musiikkiluokkien tuki 500 €
Raahen Nuorisokuoron kannatusyhdistys 900 €
Raahen Oopperakaverit 0 €
Raahen seudun harmonikkakerho 1.000 €
Raahen seudun perinnemusiikkiyhdistys 900 €
Raahen suzukisoittajien kannatusyhdistys 900 €
Raahen taideyhdistys 900 €
Raahen teatterin kannatusyhdistys 8.500 €
Tailaamo ry 900 €
Vihannin kuvantekijät 900 €
Vihannin laulu 900 €

Raahen Oopperakaverit ry:lle ei myönnetty avustusta, sillä yhdistyksen toimintasuunnitelma 2019 koski Raahen Laulun ja Raahen Mieslaulajien toiminnan tukemisen mukaisia toimenpiteitä. Tulevaisuuslautakunta tukee kyseisiä yhdistyksiä erikseen. 
 

Raahen kaupungin tulevaisuuslautakunta

Tulevaisuuslautakunnassa on yksitoista (11) jäsentä ja jokaisella henkilökohtainen varajäsen. Lautakunnan alaisiin yksiköihin kuuluvat opetustoimi, varhaiskasvatus, liikuntatoimi, nuorisotoimi, Raahe-opisto, musiikkiopisto, kirjastotoimi, museotoimi sekä kulttuuripalvelut.

Tulevaisuuslautakunnan kulttuuriavustukset innostavat raahelaisia yhdistyksiä järjestämään tapahtumia ja tuottamaan kulttuurisisältöjä sekä edistämään osallistumista kulttuuriharrastuksiin.